Young Stock Solutions

Een succesvolle melkproductie op de lange termijn vereist extreme zorg en zorgvuldigheid bij het grootbrengen van jongvee. Investeringen in de belangrijkste accommodatiegedeelten en voerinrichtingen helpen de boeren om hun pasgeboren kalveren met succes te laten opgroeien tot rijpe vaarzen. Producten en oplossingen van GEA Royal De Boer zijn in de praktijk bewezen en ondersteunen de bedrijfsvoering door ervoor te zorgen dat de dieren op de juiste manier en duurzaam kunnen opgroeien met behulp van kosteneffectieve systemen. Dit biedt de garantie dat de opgegroeide dieren melk van hoge kwaliteit produceren.

Ligboxafscheidingen

undefined De ligboxafscheidingen in de "Young Stock Solutions" zijn leverbaar voor de verschillende ontwikkelingsstadia en leeftijden. Er zijn vier maten verkrijgbaar (135, 160, 170 en 180 cm), die, zoals bij alle artikelen in ons portfolio, een eersteklas afwerking hebben.

Voerhekken

undefined De voerhekken bieden een uitstekend diercomfort en zijn zeer stevig en gebruiksvriendelijk. De voerhekken van de "Young Stock Solutions" divisie van GEA Royal De Boer zijn leverbaar in de uitvoeringen Twist & Lock, zelfsluitend, diagonaal of Zweeds voerhek.

Afscheidingen

undefined Het grootbrengen van kalveren en jongvee vereist een diervriendelijke inrichting en een gemakkelijke toegang voor reiniging en verzorging. Onze afscheidingen bieden de nodige flexibiliteit en mogelijkheden om een geschikte stalinrichting te realiseren.

Iglo's en kalverboxen

undefined Met het kleine formaat, het ergonomische ontwerp en de voer- en drinkelementen heeft GEA Royal De Boer zich bij het ontwerp van de iglo’s en kalverboxen op de eerste ontwikkelingsfase van het dier geconcentreerd.