Automatische voersystemen

Volledig automatisch voeren gedurende de gehele dag is mogelijk met onze verschillende automatische voersystemen.

Belt Feeder

undefined De Belt Feeder is de eerste stap naar automatisch voeren. Gemengd voeren met de Belt Feeder voerverdeler is efficiënt, gebruiksvriendelijk en uitermate duurzaam dankzij beproefde technologie.

Free Stall Feeder

undefined Automatisch voeren van voorgemengd voer: de GEA Free Stall Feeder voedert verschillende groepen op uw landbouwbedrijf - op een schone, efficiënte, tijdbesparende manier.

Mix Feeder

undefined Verhoog de efficiency van het voerproces op uw melkveebedrijf: met de Mix Feeder. De Mix Feeder weegt niet alleen het voer af, maar mengt en verdeelt het ook door middel van de geïntegreerde systeemcontroller.

Mix & Carry

undefined Mix & Carry is het betrouwbare, automatische systeem dat het allemaal doet: wegen, mengen en verdelen. Het ontlast de boer en zorgt voor volledige productiviteit, zodat u melk van topkwaliteit kunt produceren!

MVM mixer

undefined Met de MVM Mixer heeft GEA een hoogwaardige voermenger ontwikkeld die automatisch voeren op uw bedrijf nog efficiënter maakt en een perfecte aanvulling vormt op onze feeders.

Voerbunkers

undefined De voerbunker wordt gebruikt om voorraden basisvoer op te slaan en biedt het voordeel van een gesloten ontwerp met waterdichte, roestbestendige zijpanelen. Het voer wordt vrijgegeven via roestvrijstalen vloerpanelen.