Vacuümpompen

Ongeacht het type pomp dat u gebruikt: al onze vacuümsystemen zijn ontworpen voor een hogere prestatie. Onze lage vacuümfilosofie zorgt voor gezonde uiers en verhoogt de prestatie op de middellange termijn.

RPS-vacuümpomp

undefined U kunt net als vele melkproducenten wereldwijd, rekenen op topkwaliteit: de RPS-serie biedt kwaliteitspompen voor elke koppelgrootte met de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied gebaseerd op jarenlange ervaring in de productie van betrouwbare vacuümtechnologie.

RPA-vacuümpomp

undefined De AquaSilent-vacuümpompen zijn zeer compact gebouwd en bevatten weinig onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. AquaSilent-vacuümpompen kunnen worden aangepast aan elk formaat installatie met lucht-stroomsnelheden van 850 tot 2400 liter per minuut.

RPL-vacuümpomp

undefined De RPL-serie is uitgerust met een rotor met drie lobben in een duurzame behuizing. Alleen met deze speciale constructie kan vacuümproductie voor melkinstallaties op een efficiënte wijze worden verhoogd. De rotors met drie lobben werken soepel en geruisloos.

VoD EnergySaver

undefined Wees slim en verlaag uw dagelijkse kosten! Help uzelf en het milieu: reageer op de wisselende vacuümvraag met de VoD (Vacuum on Demand) EnergySaver en bespaar tot 80% op uw energierekening.