Producten en systemen

Melksystemen

undefined Ongeacht de omvang van uw veestapel, de omstandigheden en ruimte op uw bedrijf of uw arbeidsbezetting, GEA Farm Technologies heeft altijd een melksysteem dat bij u en uw bedrijf past.

Voersystemen

undefined Voersystemen voor uw koeien, jongvee en kalveren. Volledig automatisch voeren gedurende de gehele dag, of alleen tijdens melktijd, is mogelijk met onze verschillende voersystemen.


Koelsystemen

undefined GEA Farm Technologies biedt een verscheidenheid aan technische oplossingen voor verschillende soorten zuivelactiviteiten: melkkoeling, warmte terugwinningssystemen en koelsystemen voor conventionele en automatische melksystemen.

Melkapparatuur

undefined Met de melkwinningsapparatuur van GEA Farm Technologies kan uw melkstal optimaal werken en behaalt u optimale melkresultaten. Het complete assortiment van GEA Farm Technologies staat garant voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Management en tochtdetectie

undefined Vele aspecten van het dagelijks veemanagement kunnen worden geautomatiseerd op een betrouwbare manier. Complete en waardevolle informatie duidelijk in beeld. Van veevoeding en melkgiften tot individuele koeresultaten, actueel en het hele jaar door.

Selectiesystemen en opdrijfhekken

undefined Bespaar waardevolle uren en automatiseer de separatie van uw dieren.
Het gebruik van automatische opdrijfhekken zorgt ervoor dat de melker de melkput niet hoeft te verlaten om achter de koeien in de wachtruimte aan te lopen.

After-Sales producten

undefined Met onze After-Sales routerijders zorgen wij ervoor dat u om de twee maanden van voldoende reinigingsmiddelen, dipmiddelen, filters en andere toebehoren wordt voorzien. Het complete assortiment van GEA Farm Technologies staat garant voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Stalinrichting

undefined Als specialist op het gebied van ligboxafscheidingen, koecomfort, voeren, watervoorziening, koerouting en selectie, mesttechniek, stalklimaat en jongveehuisvesting, biedt GEA Royal De Boer een totaaloplossing voor de inrichting van uw stal.


Mesttechniek

undefined Het spreekt voor zich dat een voorbeeldige stalhygiëne van het grootste belang is voor de gezondheid van de veestapel en daarom als basisvoorwaarde voor een probleemloze melkproductie geldt. Een droge en goed begaanbare loopvloer is daarbij zeer belangrijk.