Minimelker

Efficiënt melken met een melkemmer: Melkemmers vormen een ideale, flexibele oplossing voor kleinere bedrijven. Tevens zijn deze ideaal voor de grote melkveehouder die zieke koeien apart van de kudde wil melken of wanneer de melkkoeien moeilijk in de melkput te melken zijn. De verscheidenheid aan beschikbare aanvullende onderdelen voor het melksysteem met emmers biedt u de mogelijkheid de perfecte melkoplossing te creëren voor uw melkveebedrijf.

De melkemmers van GEA zijn vervaardigd van roestvrij staal. Ze zijn eenvoudig te reinigen en bestand tegen agressieve stoffen. De vorm biedt een optimale balans en is ontworpen voor eenvoudig en comfortabel transport. De emmers zijn beschikbaar met een capaciteit van 20, 27 en 33 liter.

De emmerdeksels beschikken over een gebogen inlaat waardoor de melk soepel langs de binnenwand van de emmer stroomt. Op deze wijze behoudt de melk haar volle kwaliteit. Door een geïntegreerde veiligheidsklep kan de melk niet overstromen. Hierdoor wordt schade aan de pulsator op een betrouwbare manier voorkomen.