Mestschuifsystemen

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar inrichting voor een met hekken ingedeelde of een open stal en of u roostervloeren of dichte vloeren hebt: wij vinden altijd het juiste systeem voor u. Ons scala dekt alles: van mestschuiven met hydraulische, ketting- en kabelaandrijving tot mestrobots.

SRone mestrobot

undefined Geef toe, wenst u zich niet ook iemand op wie u al het vuile werk kan afschuiven? Nu is dit mogelijk, zonder gewetens-wroeging! Uw nieuwe hulp in de stal heet SRone. En hij is er geheel voor gemaakt: een mestrobot die doorgaat, zonder moe te worden.

Mestschuifsysteem met kabel- of touwaandrijving

undefined GEA Royal De Boer biedt een reeks met kabelaandrijving werkende mestschuifsystemen voor mestgangen tot 198 m aan. Deze systemen onderscheiden zich door hun onderhouds-vriendelijkheid, hun lange levensduur en hun efficiëntie.

Mestschuifsysteem met kettingaandrijving

undefined Onze mestsystemen met kettingaandrijving zijn ontworpen voor gangen tot 100 m lengte en worden gekarakteriseerd door hun robuuste ontwerp, uitstekende reinigingsprestaties en de gebruikersvriendelijke aandrijving.

Mestschuifsysteem met hydraulische aandrijving

undefined Hydraulische mestschuifsystemen zijn het meest geschikt voor mestgangen van verschillende lengtes. Het systeem kan worden gebruikt in gangen met rubberen oppervlakken of op betonnen vloeren.

Dwarsgoot - kabel- of touwsysteem

undefined Systeem voor dwarskanalen met een lengte van maximaal 165 m. Gemakkelijk in onderhoud en geschikt voor mest met zand.Dwarsgoot - kettingsysteem

undefined Systeem voor dwarskanalen met een lengte van maximaal 102 m. Dit systeem is het meest geschikt voor mest met stro of mest uit ligboxstallen die een grote hoeveelheid strooisel bevatten.

GEA Bi-Directional Mestschuif

De nieuwe GEA Bi-Directional Mestschuif is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van loopgangen waar de afstort niet aan het einde van de loopgang zit.

JOZ-Tech JT200 Evo mestrobot

undefined De nieuwe JOZ-Tech JT200 Evo is een diervriendelijke, geruisloze mestrobot en schuift met een gecontroleerde snelheid de mestgangen tot in de kleinste hoeken goed schoon. De vernieuwde positie-meetmodule heeft maar liefst 35% meer transponder-detectiebereik.

JOZ mestschuifsysteem kabel- of touwaandrijving

undefined JOZ levert mestschuifinstallaties die voortbewogen worden door touw of kabel, waaronder polytex, dyneema of verzonken staalkabel. De JOZ schuifinstallaties zijn toepasbaar op rooster-, dichte beton-, rubber of speciale emissiearme vloeren.

JOZ mestschuifsysteem met kettinglaandrijving

undefined JOZ levert mestschuifinstallaties die voortbewogen worden door extra geharde stalen ketting. De JOZ kettingschuifinstallaties zijn toepasbaar op rooster-, dichte beton-, rubber of speciale emissiearme vloeren.