Management en tochtdetectie

Vele aspecten van het dagelijks veemanagement kunnen worden geautomatiseerd op een betrouwbare manier. Complete en waardevolle informatie duidelijk in beeld. Van veevoeding en melkgiften tot individuele koeresultaten, actueel en het hele jaar door. Meer geautomatiseerde processen zorgen ervoor dat u uw kostbare tijd kunt steken in belangrijke managementtaken op uw bedrijf.

DairyPlan C21

undefined Veestapelmanagement is uitermate efficiënt met de software DairyPlan C21. Met dit product kunt u altijd belangrijke gegevens in het oog houden.

Rescounter III

undefined Rescounter III, uitgerust met een slijtvaste bewegingssensor, legt de koe-activiteit iedere twee uur vast, voor betrouwbare tochtigheids-waarnemingen en de beste tijd voor inseminatie bepaalt.

CowScout

undefined CowScouts (versies voor hals of poot) informeren u betrouwbaar, vierentwintig uur per dag, wanneer koeien gereed zijn voor inseminatie.

CowView

undefined CowView lokaliseert elke koe in realtime, geeft informatie over bronstactiviteit, vroegtijdige waarschuwing voor ziekten, helpt met nog uit te voeren klussen en verzekert een perfecte communicatie tussen alle betrokkenen.

Weidegang registratie

Met de GEA Weidegang 2.0 tool kunnen melkveehouders met behulp van GEA apparatuur meten hoeveel tijd individuele koeien in de wei doorbrengen. Van individuele weidetijd naar uren en dagen weidegang.