Koerouting en selectie

Om ervoor te zorgen dat de dieren efficiënt door de stal of naar de voerplaatsen worden geleid en dat zieke koeien rechtstreeks naar een aparte behandelruimte kunnen worden geleid, hebben bedrijven routing- en selectie-inrichtingen nodig die met de vereiste efficiëntie op het gedrag van de dieren kunnen reageren.

Bij koerouting en selectie denken wij aan de organisatie in de stal, looplijnen voor de koeien, toegankelijkheid voor het personeel, afscheidingshekken en begeleidingshekken.

Daarnaast denken we ook aan selectieruimte, selectiepoorten en het gemakkelijk behandelen van de koeien, bijvoorbeeld met een professionele behandelstraat.

Koebehandelstraat

undefined Om koeien snel te kunnen behandelen als dat nodig is, biedt GEA Royal De Boer de koebehandelstraat aan. De koebehandelstraat is een speciaal ontworpen hekconstructie om koeien van de veestapel af te scheiden, individueel of in groepen.

Hand & Elektrische hefhek

undefined De handbediende hefhekken worden handmatig bediend door ze omhoog of omlaag te bewegen. Omdat het hek in balans is, is het licht en gemakkelijk te bedienen. Bovendien blijft het altijd in de positie staan die u wilt.


Afscheidingshekken

undefined Met de afscheidingshekken van GEA Royal De Boer kan een optimale routing en selectie in en rond de stal worden gecreëerd. De nieuwe afscheidingshekken zijn uniek in de markt door hun duurzaamheid en veelzijdigheid op plaatsen met een grote concentratie koeien.

GEA One Way Finger Gate

Creëer een optimale koerouting in de stal met GEA One Way Finger Gate. Een zwevende poort, die de looproute van uw koeien in één richting realiseert. De Finger Gate is een modulair systeem.