Koelsystemen

Een breed assortiment om de melk te koelen!

Koelen is essentieel voor het behoud van hoogkwalitatieve melk. Het stopt of remt de bacteriegroei en het voorkomt dat bestanddelen van de melk veranderen.
Om melk goed te bewaren heeft GEA de TCool en de VCool ontwikkeld, die naast een opslagvat van hoogwaardige kwaliteit een bijzonder intelligent koel- en reinigingsconcept bezitten. Dit zorgt ervoor dat uw melk continu onder de meest optimale condities bewaard wordt bij een minimum aan kosten.

De GEA koeltanks combineren een optimaal tankdesign, high performance koeling en een superieure reinigingstechnologie in één concept. De geïntegreerde EXPERT-sturing stuurt de koeling en de reiniging, zodat steeds een maximaal resultaat wordt bereikt met een minimum aan kosten.

Koeltank TCool

undefined De opslag van melk is een zeer belangrijke factor van de melkveehouderij. Alleen door de melk te koelen kan de kwaliteit honderd procent worden gehandhaafd. De oplossing van GEA: de TCool melktank met horizontale opslag.

Koeltank VCool

undefined De melk moet met zo weinig mogelijk inspanning veilig gekoeld en opgeslagen worden. Met de verticale melktank VCool kunt u nog grotere hoeveelheden melk opslaan op het kleinste oppervlak - zorgvuldig en veilig, zowel binnen als buiten.

Melkkoelvat PCool

undefined GEA's perfecte koeloplossing voor kleine melkveebedrijven of geringe hoeveelheden melk: het melkkoelvat PCool. Efficiënt melk koelen: het melkkoelvat PCool helpt u om uw melk op topkwaliteit te houden, is gemakkelijk te reinigen en bijzonder energie-efficiënt.

GEA WRA Warmteterugwinning

undefined Met de WRA warmteterugwinning van GEA kosteloos warm water door de warmte van het koelen van de melk.


Industriële GEA voorkoeler

undefined De industriële GEA voorkoeler is voorzien van twee volledig gegalvaniseerde gepoedercoate kopplaten en heeft een extreme koelcapaciteit en een enorm lage stromingsweerstand.

Melkpompcontroller iNTELFLOW

undefined iNTELFLOW is ontworpen om het melkniveau in de melkopvangtank te detecteren via een roestvrijstalen vlotter; op basis daarvan wordt de snelheid van de melkpomp ingesteld.