Kalverdrink- en voerautomaten

Vandaag beslissen kalveren zelf: gecontroleerd voeren naar keuze of voeren op verzoek garandeert een groei tot 1000 gram/dag in de eerste levensweken. Deze speciale voertechniek is een succes en wordt dan ook steeds populairder.
Efficiëntie en tijdbesparing kunnen echter alleen worden verkregen met het gebruik van automatische voersystemen met drinkautomaat en krachtvoer voor kalveren. GEA biedt u alle randapparatuur waarmee u uw gecontroleerd voeren automatisch kunt managen en die u naadloos kunt integreren in uw veestapelmanagement. Elk jong dier krijgt exact de hoeveelheid vloeibaar voer en krachtvoer die het nodig heeft voor een gezonde groei tot het optimale moment voor het spenen.

Kalver UVPure

undefined Melk zuiveren kan nu nog efficiënter: Het UVPure zuiveringssysteem voor kalvermelk helpt uw jongvee met succes groot te brengen. Als ze melk met meer voedingsstoffen drinken, groeien uw kalveren sneller en op een gezondere manier, wat voordelen voor uw bedrijf oplevert.

Kalverdrinkautomaat

undefined Automatische ondersteuning om jongvee groot te brengen: met de voersystemen voor kalveren DairyFeed J C400+, V600+ en V640+ krijgt u gezond opgroeiende kalveren op een gecontroleerde manier. De voersystemen zijn geschikt voor kleine en grote veestapels.

Kalver DairyFeed J 1100

undefined De DairyFeed J 1100 optimaliseert de manier waarop de kalveren gevoed worden in uw agrarisch bedrijf door het leveren van een op maat gesneden voeding en een perfect rantsoen voor elk kalf. Minder routinewerk en doelgericht voeren maakt het veel eenvoudiger om jongvee groot te brengen.

Kalver MilkBuggy+

undefined De MilkBuggy+ van GEA helpt u jongvee te voeren met melk of melkpoeder, waar ze zich ook bevinden. Zo bespaart u tijd en inspanningen om uw dieren groot te brengen.