Kalver UVPure

Melk zuiveren kan nu nog efficiënter: Het UVPure zuiveringssysteem voor kalvermelk helpt uw jongvee met succes groot te brengen. Als ze melk met meer voedingsstoffen drinken, groeien uw kalveren sneller en op een gezondere manier, wat voordelen voor uw bedrijf oplevert.

Zuiveringssysteem UVPure: bacterievrije melk met alle voedingsstoffen die het kalf nodig heeft

De belangrijkste functie van het UVPure systeem, waaraan het ook zijn naam ontleent, is ultraviolet licht. Dit licht verwijdert bacteriën, maar behoudt de belangrijke voedingsstoffen. Dit proces wijkt volledig af van traditionele pasteurisatie bij hoge temperatuur in de voedingssector. Het voordeel: de uv-straling vernietigt de genetische samenstelling van de bacteriën. Het UVPure systeem zet colostrum, of biestmelk, om in een belangrijke voedingsbron voor het kalf.

Met UVPure wordt de melk via een zacht, hygiënisch en energie-efficiënt proces gezuiverd. Dit type voer helpt elk kalf in uw veestapel de juiste hoeveelheid mineralen, antistoffen en vitamines binnen te krijgen, terwijl u kosten voor arbeid en energie bespaart. UVPure is perfect voor grotere veestapels - het terugdringen van bacteriën helpt om de gezondheid van elk kalf te verbeteren. De melk wordt in een spiraalvormig patroon door een binnenste glazen buis, uv-turbulators en een dubbelwandige roestvaststalen cilinder gevoerd, om te garanderen dat de melk een complete behandeling krijgt. Andere aanvullende modules zijn verkrijgbaar om het zuiveringsproces te helpen afstemmen op uw behoeften. U kunt kiezen tussen systemen met twee of drie turbulators. Er zijn ook melkcontainers in diverse formaten verkrijgbaar voor elk veeteeltbedrijf.

Voordelen van het zuiveringssysteem voor kalvermelk UVPure:

  • UVPure heeft een compact, ruimtebesparend design.
  • Het zuiveringssysteem is erg energie-efficiënt.
  • U bespaart zowel arbeidsuren als kosten om jongvee groot te brengen.
  • Het zuiveringssysteem doodt schadelijke bacteriën op een veilige manier.
  • De antistoffen in de melk worden behouden.

 

UVPure

Belangrijkste feiten: UVPure verbetert de voeding om jongvee groot te brengen

UVPure zuivert melk op een efficiënte manier, en is een belangrijk onderdeel van de strategie van GEA als leverancier van totaaloplossingen. Ontdek hoe u elk kalf sterker kunt maken:

  • Met uv-licht: hygiënische en kostenbesparende zuivering van de melk door ziekteverwekkers van biologische oorsprong te vernietigen.
  • Gezonde melk voor uw dieren: u behoudt waardevolle vitaminen, proteïnen en beschermende antistoffen.
  • Eenvoudig en efficiënt om te onderhouden: het zuiverings- en reinigingsproces gebeurt automatisch.
  • UVPure is eenvoudig te installeren en nagenoeg onmiddellijk klaar voor gebruik.

Het zuiveringssysteem voor kalvermelk UVPure kan ook worden gecombineerd met GEA automatische voersystemen voor kalveren. Zo kunt u de perfecte systeemoplossing voor uw melkveebedrijf vinden.