Kalver MilkBuggy+

Tijd is essentieel voor melkveebedrijven. Het is vooral belangrijk dat u het volle potentieel van uw dieren gebruikt wanneer u jongvee grootbrengt en uw kalveren voert. Daarom biedt GEA als leverancier van systemen tijdbesparende, geautomatiseerde producten. Een onderdeel van onze systeemoplossing is uitrusting om kalveren te voeren. De mobiele voerinstallatie MilkBuggy+ is een krachtige, eenvoudig aan te passen voertrolley die u tijd en inspanningen bespaart en ondersteuning biedt bij het voeren van uw kalveren.

Een overzicht van de belangrijkste voordelen van de mobiele voerinstallatie voor kalveren MilkBuggy+:
  • Gezonde kalveren: u kunt de voeding exact afstemmen op elk individueel dier.
  • Minder werk: snel transport en snelle verstrekking van voer levert tijdwinst op.
  • Voerinstallatie is eenvoudig te transporteren: maak uw werk eenvoudiger met de aandrijfunit.
  • Praktisch: duurzaam, compact design met intuïtieve gebruikersinterface, wielaandrijving en geïntegreerde bedieningselementen.
  • Eenvoudig te reinigen: de horizontale tank heeft een speciale reinigingsmodus.
Kalver MilkBuggy+
De MilkBuggy+ als mobiele voerinstallatie voor uw kalveren: intuïtieve bediening en tijdbesparende voerprocessen

De MilkBuggy+ is een tank met aandrijfunit waarmee u uw kalveren de optimale voeding kunt geven, ongeacht waar ze zich bevinden op de boerderij. Deze mobiele voerinstallatie is bijzonder handig, aangezien u voer naar keuze kunt gebruiken. Het systeem werkt zowel met melk als mengsels met melkpoeder. Deze mobiele voerinstallatie mengt de melk voor uw jonge dieren compleet onafhankelijk. Een intervalfunctie voorkomt roomvorming in de melk. De MilkBuggy+ warmt het voer ook op tot de perfecte temperatuur voor de kalveren, zodat ze die makkelijker kunnen verteren. De verse melk of melkvervanger wordt geportioneerd verstrekt. De voerinstallatie heeft een nauwkeurig vulsysteem met een doseerpomp. Zo kan makkelijk worden gegarandeerd dat elk kalf exact de juiste hoeveelheid voer krijgt. De MilkBuggy+ van GEA is ook ontworpen om extreem duurzaam te zijn. Deze duurzaamheid in combinatie met het nieuwe design en de intuïtieve bediening zorgt ervoor dat het transport van voer op een veilige, snelle en handige manier kan gebeuren.

Overzicht van de belangrijkste gegevens voor de mobiele voerinstallatie voor kalveren:
  • Doseerinstallatie voor melk met aandrijfunit.
  • Meng- en verwarmingsinstallatie.
  • Capaciteit: 200 liter.
  • Mengvermogen: 0,37 kW.
  • Verwarmingsvermogen: 4,5 kW.