Feedstation Walk-In Hanskamp

Een universeel, robuust en modulair voerstation met een open karakter.

Op zoek naar een universeel en robuust voerstation dat voorzien kan worden van diverse succesvolle innovaties? Maak dan kennis met het nieuwe FeedStation van Hanskamp: past in elke stal, gemakkelijk te installeren en snel uit te breiden. Het FeedStation is standaard voorzien van een PipeFeeder en het vernuftige anti-mors systeem van Hanskamp. Het voerstation kan eenvoudig worden uitgebreid tot maximaal 4 PipeFeeders en het L'port sluithek. Daarnaast kunnen eenvoudig meerdere FeedStations aan elkaar worden gekoppeld.

Robuust, modulair en helemaal bij de tijd
Het FeedStation krachtvoerstation past in elke ligboxenstal en kan op elke voercomputer worden aangesloten. Installatie van het FeedStation gaat snel en gemakkelijk. Slim is het modulaire karakter van het FeedStation. In de stal kunnen eenvoudig meerdere FeedStations aan elkaar worden gekoppeld. Dit kan tegen interessant lage kosten, doordat er voor elk volgend FeedStation maar één zijhek nodig is.

Standaard met PipeFeeder en anti-mors
Het FeedStation wordt standaard geleverd met één innovatieve PipeFeeder krachtvoerverdeler van Hanskamp. Met behulp van deze dosator kan exact en geluidsarm brok worden gedoseerd. De PipeFeeder is bovendien voorzien van het vernuftige anti-mors systeem van Hanskamp. Na het voeren kunnen er geen brokken meer in de voerbak vallen. Dit voorkomt dat koeien gaan beuken tegen het voerstation.

Optie: vier PipeFeeders op een rij
Moeten meerdere broksoorten worden gevoerd? Geen probleem voor het FeedStation! Het voersysteem kan namelijk met nog drie PipeFeeders worden uitgebreid. En moet er nog een extra (vloeibare) toevoeging worden gedoseerd over de brokken? Aan het FeedStation kan heel eenvoudig het MultiDos doseersysteem van Hanskamp worden gekoppeld. Met MultiDos kunt u heel eenvoudig vloeibare additieven als bijvoorbeeld propyleenglycol over de brokken doseren voor extra energie. 

Uitbreiden met L'port sluithek
Het FeedStation voorziet werkelijk in alle gemakken. Moeten de koeien in alle rust kunnen vreten? Op het FeedStation kan heel eenvoudig het innovatieve L'port sluithek van Hanskamp worden gemonteerd. Met het L'port sluithek wordt de ingang van het voerstation afgesloten, waardoor verstoten niet meer mogelijk is. Bovendien worden de poten en de uier van de koe goed beschermd. Ook wanneer meerdere FeedStations naast elkaar worden geplaatst, kan elk voerstation met een L'port sluithek worden uitgerust. Groot pluspunt van het FeedStation is dat het open karakter van het voerstation ervoor zorgt dat de koe altijd een goed contact houdt met de koppel.