EGO verstelbare vloer

Als uw werknemers niet in staat zijn een goede werkhouding aan te houden in de melkstal, kan dit een grote belasting op spieren en gewrichten inhouden. Het grootste gedeelte van deze belasting kan worden verlicht door de melkstal op een ergonomische manier in te richten. GEA biedt de EGO verstelbare vloer aan voor groepsmelkstallen en interne en externe melkcarrousels. U kunt deze gebruiken om de werkhoogte en -positie in de melkstal aan te passen aan de koe om de fysieke belasting tijdens arbeid te verminderen.

Een overzicht van de voordelen van de EGO verstelbare vloer
De EGO verstelbare vloer is beschikbaar voor groepsmelkstallen en interne en externe melkcarrousels. Alle systemen bieden vele functies en voordelen:

  • Soepele hoogteinstelling voor een comfortabele werkpositie.
  • Verminderde belasting op schouders, rug en nek.
  • Kan het gewicht van maximaal 12 personen tegelijkertijd houden.
  • Antislip oppervlakte en duurzame constructie van roestvrij of thermisch verzinkt staal.

Werken op de juiste hoogte om de belasting op uw rug, nek en schouders te verlichten
De EGO verstelbare vloer voor melkstallen is een belangrijk hulpmiddel voor ergonomische werkcondities. Het krachtige, onderhoudsarme hydraulische systeem heft en verlaagt het volledige werkgebied met één druk op de knop. Elke werknemer kan de hoogte instellen op zijn/haar eigen lengte zodat de werkbelasting veel lichter wordt. Naast verhoogd comfort worden gewrichten beschermd tegen schade op de lange termijn. Pijn aan nek, rug en schouders behoort tot het verleden dankzij een optimale ergonomische situatie met de EGO verstelbare vloer. De verstelbare vloer is meters lang zodat de volledige werkruimte naar boven of naar beneden kan worden verplaatst. Geschikt voor het gewicht van maximaal twaalf personen.

Eenvoudig in te stellen hoogte met één druk op de knop en een display met hoogteweergave
De hoogte van de EGO verstelbare vloer is in te stellen met één druk op de knop. Bovendien wordt op het display de huidige hoogte van de hefvloer weergegeven voor een eenvoudige visuele controle. U kunt de hefvloer gebruiken om de werkruimte in de juiste positie te brengen elke keer dat er van werknemer wordt gewisseld. De EGO verstelbare vloer kan van 300 - 360 mm worden aangepast. Op deze wijze kunt u voor elke werknemer de perfecte positie instellen. Het is tevens eenvoudig het midden van het oppervlak omhoog te brengen bij groepsmelkstallen. De helling van drie procent helpt de belasting te verlichten en maakt het eenvoudiger om het melkstel aan te brengen bij de koe.

Eenvoudige installatie en duurzaam ontwerp voor een duurzaam systeem
De EGO verstelbare vloer van GEA is eenvoudig en snel in elke melkstal te integreren. Net als bij alle andere accessoires voor melkstallen van GEA, richt GEA zich op het creëren van een naadloos systeem dat flexibel is aan te passen aan uw behoeften. De melkstal en de accessoires zoals de EGO-hefvloer kunnen dan ook worden gecombineerd in een uitgebreide en krachtige oplossing. Er is een verstelbare vloer voor elk type melkstal:

  • EGO 100 voor groepmelkinstallaties.
  • EGO 400 voor AutoRotor binnenmelkers.
  • EGO 900 voor AutoRotor buitenmelkers.
  • EGO 100r voor beweegbare vloeren in melkstallen.

Afhankelijk van uw behoeften kan de verstelbare vloer worden vervaardigd van roestvrij staal of thermisch verzinkt staal voor een betere zuurbestendigheid. Het oppervlak is vervaardigd van antislip kunststof en is eenvoudig te reinigen. De verstelbare vloer is tevens comfortabel om op te lopen en maakt de fysieke kant van uw werk lichter.