Dipproducten zonder jodium

Een betrouwbaar alternatief: snelle desinfectie en effectieve verzorging, alsook barrièrebescherming.

BluGard Dip

Filmvormend speendesinfectiemiddel met diergeneesmiddel registratienummer (Reg NL 8545) dat beschermt, verzorgt en desinfecteert. Speciaal ontwikkeld om te dippen. Beschermt tegen infecties tussen de melkgangen. Vermindert infectie met meer dan 50%. Bevat geen jodiumverbindingen of chloorhexidine.

BluGard Dip

Film-Utile D

Speciaal desinfectiedipmiddel ten behoeve van de dagelijkse nabehandeling van de spenen. Op basis van melkzuur, oppervlakte actieve stoffen en hoog gehalte huidverzorgingsmiddelen. De aanwezigheid van melkzuur draagt bij tot een vergaande bescherming tegen bacteriën. Neutrale pH en daardoor geen huidirritaties. Minimale drupverliezen door uitgekiende viscositeit en daardoor economisch in gebruik. Tevens insectenwerend.

Film-Utile D

SensoDip 50

Met een chloorhexidine gehalte van maar liefst 5.000 ppm zorgt SensoDip 50 ervoor dat ziekteverwekkers geen kans krijgen. De zorgvuldig geselecteerde combinatie van de werkzame bestanddelen is een garantie voor een perfecte hechting op de speenhuid. Door de blauwe kleur is duidelijk te zien hoe SensoDip 50 is aangebracht op de spenen. SensoDip 50 is klaar voor gebruik en toont uitstekende eigenschappen vanwege de ideale balans van langwerkende speenverzorgende componenten en een high-performance ontsmettingsmiddel.

SensoSpray 50

SensoSpray 50

SensoSpray 50 is een spraymiddel voor mastitispreventie bij melkvee op basis van 5.000 ppm chloorhexidine gluconaat (CHG). Het is een kant-en-klaar product met een roze kleur en is ontworpen voor handmatige, halfautomatische en automatische spraystemen en dus ook voor automatische melksystemen (AMS).

Tevens is de SensoSpray 50 uitermate geschikt voor het spray-systeem van zowel de GEA MIone als de nieuwe GEA Monobox met In-liner Post Dipping.

SensoSpray 50

OxycidePre

OxyCidePré is de perfecte start van een snelle en goede voorbehandeling waarbij bacteriën zichtbaar worden gereduceerd. Schone spenen zijn enorm belangrijk voor de kwaliteit van uw melk!

Om de kant-en-klare OxyCidePré op de spenen aan te brengen kunt u gebruik maken van dipbekers, spraylessen of schuimdipbekers. Elk van deze methodes is uiterst efectief!

OxycidePre