AutoRotor Magnum 40

De AutoRotor Magnum 40 biedt u vele voordelen: excellente stimulatie, melktechnologie die de uier ontlast en automatische afname voor zeer goede melkprestaties. Melk uw koeien in een oogwenk!

Hogere capaciteit, gebruiksgemak en diervriendelijk melken: de AutoRotor Magnum 40-melkcarrousel combineert deze voordelen zoals geen enkele andere melkstal dit ooit tevoren deed. Het intelligente ontwerp zorgt voor betere toegang tot de koe en vergemakkelijkt het reinigen, waardoor de melkcarrousel hygiënischer is. De rustige draaibeweging en gedoseerde ingang staan garant voor een stressvrij en diervriendelijk melkproces.

Een efficiënt systeem dat tot in het kleinste detail is uitgedacht. Een overzicht van de eigenschappen van de Magnum 40:

  • Leverbaar in verschillende groottes, van 16 tot 40 melkplekken.
  • Het visgraatontwerp van de melkplekken geeft de melker beter toegang tot de dieren.
  • Kwalitatief hoogstaande materialen en duurzame technologie.
  • Ronde plaatsdelers zorgen voor gemakkelijke toegang voor de koeien.
  • Weinig bewegende onderdelen verhogen het koecomfort en verminderen de kans op verwonding.
  • Kan worden uitgebreid met verschillende melkbesturingsunits voor optimaal beheer van de melkstal.
  • AutoRotor Magnum 40-F met voeren.

Magnum 40-melkcarrousel: hogere capaciteit, arbeidsbesparend
De grootste kracht van de AutoRotor Magnum 40 is zijn hoge capaciteit. In slechts één uur kan een melker meer dan 100 koeien melken. Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke concept van ergonomie en de uitstekende melktechniek. Alle elementen zijn naadloos met elkaar verbonden en kunnen gemakkelijk worden uitgebreid. De melkplekken zijn op 40 graden ten opzichte van elkaar geplaatst, zodat uw medewerkers snel toegang hebben tot de uiers. De innovatieve slanggeleider zorgt voor arbeidsverlichting tijdens het aansluiten. Na afloop van het melkproces trekt de arm het melkstel weg en kan de koe de melkstal verlaten. GEA biedt verschillende opdrijfsystemen voor de wachtruimte om de koeien snel en stressvrij de melkstal in te laten komen. Het voordeel: als systeemleverancier kent GEA de vereisten van een modern melkveebedrijf en bouwt daarom systemen die gemakkelijk kunnen worden uitgebreid.

Geoptimaliseerde besturing met eenvoudige integratie van melkbesturingsunits en veemanagementsystemen
U kunt de AutoRotor Magnum 40 uitbreiden met verschillende melkplaatsbedieningspanelen. Deze worden snel en gemakkelijk direct op de melkplekken geïntegreerd. Dit betekent dat meerdere melkers altijd de belangrijkste gegevens bij de hand hebben. De gegevens worden ingevoerd in de veestapelmanagementsoftware DairyManagementSysteem 21. Wij bieden verschillende intelligente modulaire oplossingen om uw AutoRotor Magnum 40 op elk gewenst moment verder uit te breiden. Dit helpt u om de efficiëntie van uw melkprocessen te verbeteren, de controle te vergroten en een modern systeem te creëren voor de toekomst. De AutoRotor Magnum 40 is de stap op weg naar het Melkveebedrijf van de Toekomst.

De Magnum 40-melkcarrousel: duurzame materialen die gemakkelijk te reinigen zijn
Ook voor de reiniging van de AutoRotor Magnum 40-melkcarrousel is bij het ontwerp aan zelfs het kleinste detail gedacht:

  • De carrousel heeft een duurzame, gemakkelijk te reinigen stalen constructie, zodat uw melkstal altijd zo hygiënisch mogelijk blijft.
  • Schuin naar de buitenzijde aflopende melkstanden zorgen ervoor dat water en vuil snel wegstromen.

De melktechniek in de AutoRotor Magnum 40 is beschermd tegen vuil en water en bevindt zich onder het platform. Dit vereenvoudigt het werk dat voor de AutoRotor Magnum 40 vereist is op alle niveaus: bij het opstarten, gedurende het melken en bij het reinigen van de melkplek.