After-Sales producten

Met onze After-Sales routerijders zorgen wij ervoor dat u om de twee maanden van voldoende reinigingsmiddelen, dipmiddelen, filters en andere toebehoren wordt voorzien.

Het complete assortiment van GEA Farm Technologies staat garant voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Tepelvoeringen

undefined GEA biedt vele tepelvoeringen van rubber en siliconen, die voor een zeer goede melkproductie zorgen.

Uierhygiëne

undefined Gezonde uiers staan gelijk aan een gezond rendement door lagere celgetallen, lagere veeartskosten en minder verloren melkdagen.

Reinigingsproducten

undefined Het assortiment hoogwaardige reinigingsmiddelen van GEA is geschikt voor alle melkinstallaties en de meeste typen water.

Melkstalhygiëne en toebehoren

undefined De melkstal dient na iedere melkbeurt te worden schoongemaakt, zodat wordt vermeden dat ziekteverwekkers zich kunnen voortplanten.

Stal- en machinereiniging

undefined Om melk van hoge kwaliteit te kunnen produceren is een schone omgeving belangrijk. Daarbij is de reiniging van de melkstal en machines van essentieel belang.

Boxstrooisel

undefined ZorbiSan is een sterk absorberend instrooimiddel voor toepassing op melkveebedrijven dat het koecomfort verbetert door ligboxen schoner en droger te houden.

Klauwverzorging

undefined De vitaliteit van de koe staat of valt met de conditie van haar klauwen. De reiniging en desinfectie van de klauwen speelt een sleutelrol in het terugdringen van bacteriën en het onderhouden van de gezondheid van de kudde.

Tochtdetectie

undefined Door nauwkeurig vast te stellen wanneer een koe tochtig is, wordt een succesvollere dekkings-periode verzekerd: een hoger inseminatiepercentage en uiteindelijk een hoger conceptiepercentage.

Diermarkering

undefined De dierenmarkeerproducten geven een eenvoudig antwoord op vele eisen bij het management van het bedrijf - afscheiding, wachttijden voor melk en algemene markering.


Diergezondheid

undefined Een goede diergezondheid bevordert het welzijn van het dier. Daarnaast is een goede diergezondheid van groot belang voor een goed economisch resultaat.

Kleding en werkkleding

undefined Een uitgebreid assortiment kleding en werkkleding van hoogwaardige kwaliteit.Ongediertebestrijding

undefined Door actief bezig te zijn met ongediertebestrijding wordt het risico op verspreiding van dierziekten zoveel mogelijk geminimaliseerd.